Wie zijn wij?

Verduurzamen wij binnenkort uw pand?

Over Energie Totaal Twente 

ETT staat voor Energie Totaal Twente, een bedrijf dat zich richt op het verduurzamen van panden voor bedrijven en organisaties. Wij bieden een op maat gemaakte totaaloplossing om uw pand klaar te maken voor de toekomst. Dit kan variëren van het isoleren van de buitenschil tot het vervangen van oude kozijnen en glas, het plaatsen van zonnepanelen en het verbeteren van de klimaatinstallaties. Wij kunnen zelfs de bijbehorende werkzaamheden voor u realiseren.

Onze deskundige adviseur komt na een intakegesprek een duurzaamheidsscan uitvoeren. Vervolgens maken wij een duurzaamheidsplan op maat, waarbij we samenwerken met u en onze partners om tot de beste oplossing te komen. Het uitvoeringsplan wordt in overleg met u bepaald en wij zorgen ervoor dat de uitvoering volgens plan verloopt en de installaties op de juiste manier zijn aangesloten.

Door een objectief en transparant verhaal in combinatie met persoonlijke aandacht nemen wij alle werkzaamheden op ons. ETT zal zorgen dat de uitvoering volgens plan verloopt en de installaties op een juiste manier zijn aangesloten.

Wat kunt u van ons verwachten:

  • Persoonlijke aandacht
  • Kwaliteit 100%
  • Deskundig advies
  • Objectief verhaal
  • Mogelijkheid tot faseren               

“ETT is gespecialiseerd op het
gebied van duurzaamheid!”

Even voorstellen

William Evenhuis

Duurzaamheidsadviseur

Maurits Jansen

Duurzaamheidsadviseur