Onze werkmethode

Bij Energie Totaal Twente geloven we dat een duurzame toekomst begint bij het verduurzamen van de gebouwen en installaties van onze klanten. Wij bieden daarom een totaalpakket aan diensten aan om onze klanten te ondersteunen bij het verduurzamen van hun panden.

Intakegesprek

Het begint allemaal met een intakegesprek. Tijdens dit gesprek leren we u en uw bedrijf kennen. We bespreken uw wensen en doelen op het gebied van duurzaamheid en geven u een eerste advies over de mogelijkheden.

Duurzaamheidsscan

Na het intakegesprek komt onze deskundige adviseur bij u langs voor een duurzaamheidsscan. Hierbij brengen we de huidige energieprestaties van uw pand in kaart. We kijken onder andere naar energieverbruik, CO2-uitstoot en opwekkingsmogelijkheden. Op basis van deze scan stellen we een duurzaamheidsplan op maat voor u op.

i

Duurzaamheidsplan

In het duurzaamheidsplan beschrijven we stap voor stap welke maatregelen er genomen moeten worden om uw pand te verduurzamen. We kijken hierbij naar uw wensen, uw budget en de mogelijkheden van uw gebouw. Hierbij werken we samen met onze partners om tot een passende oplossing te komen voor u als klant. Bij het opstellen van het duurzaamheidsplan maken we gebruik van onze eigen software (RGS+), waardoor we snel en efficiënt kunnen werken.

Uitvoeringsplan

Als het duurzaamheidsplan is goedgekeurd, stellen we een uitvoeringsplan op. Hierin beschrijven we stap voor stap welke maatregelen er genomen moeten worden en wanneer. We zorgen ervoor dat de uitvoering volgens plan verloopt en controleren de uitvoering.

Energielabel

Naast het uitvoeren van duurzaamheidsmaatregelen kunnen we ook een energielabel voor u verzorgen. Wij weten welke maatregelen u kunt toepassen om een verbeterd energielabel te behalen en zorgen ervoor dat u aan alle wettelijke eisen voldoet.

Subsidies

Bij het verduurzamen van uw pand kunnen subsidies een belangrijke rol spelen. Wij adviseren en ondersteunen u graag bij het verkrijgen van beschikbare subsidies en fiscale regelingen.

Interesse in ons totaalpakket?

Bij Energie Totaal Twente geloven we in een persoonlijke aanpak. We luisteren naar uw wensen en doelen en stellen op basis daarvan een op maat gemaakt plan op. Zo kunnen we samen werken aan een duurzame toekomst. Neem gerust contact met ons op om te bespreken wat wij voor u kunnen betekenen.