Diensten

Bij Energie Totaal Twente bieden we een breed scala aan diensten aan om uw bedrijf te verduurzamen. Hieronder vindt u een overzicht van onze diensten.

Zet samen met ETT alle stappen op het gebied van duurzaamheid.

9
9
9
9

DUURZAAMHEIDSSCAN

Breng de energieprestaties in kaart. Hierbij kijken we onder andere naar energieverbruik, CO2-uitstoot en opwekkingsmogelijkheden. Op basis van deze scan krijgt u inzicht in de verbeterpunten van uw pand en stellen we samen met u een plan van aanpak op. Wij adviseren u graag over bouwkundig onderhoud van uw woning of vastgoed. En uiteraard voeren we het onderhoud met alle plezier voor u uit.

DUURZAAMHEIDSPLAN

Op basis van de duurzaamheids-scan stellen we een duurzaamheidsplan op. Hierin beschrijven we de maatregelen die genomen moeten worden om de duurzaamheidsprestaties van uw bedrijf te verbeteren. We kijken hierbij naar zowel de korte als de lange termijn en houden rekening met uw budget.

UITVOERINGSPLAN

Het duurzaamheidsplan vormt de basis voor het uitvoeringsplan. Hierin beschrijven we stap voor stap welke maatregelen er genomen moeten worden en wanneer. We werken hierbij gefaseerd, zodat u de kosten kunt spreiden. Natuurlijk houden we hierbij rekening met uw bedrijfsprocessen en proberen we de overlast tot een minimum te beperken.

PROJECTBEGELEIDING

Bij het uitvoeren van de maatregelen is goede projectbegeleiding essentieel. Wij nemen u dit graag uit handen. We zorgen voor een goede planning en communicatie en houden u op de hoogte van de voortgang.

Bij ETT helpen we u graag met de volledige aanpak van verduurzaming. Dit doen door u mee te nemen in het proces beschreven in de bovenstaande vier stappen. Deze diensten sluiten allemaal op elkaar aan. Daarnaast is het ook mogelijk om gebruik te maken van onze diensten om een of meerdere subsidies aan te vragen en een energielabel te verstrekken. Door al deze diensten te combineren leveren wij u het beste totaalpakket voor een duurzaam bedrijfspand.

Subsidie aanvragen

Veel duurzaamheidsmaatregelen worden gestimuleerd door de overheid en/of gemeente. Wij helpen u bij het aanvragen van subsidies en fiscale regelingen, zodat u optimaal gebruik kunt maken van de beschikbare financiële voordelen.

 

Energielabel verstrekken

Een energielabel geeft inzicht in de energieprestaties van uw bedrijfspand. Bij verhuur of verkoop van uw pand is een energielabel zelfs verplicht. Wij verzorgen graag het energielabel voor uw bedrijfspand, zodat u aan alle wettelijke eisen voldoet.

 

Het ETT – totaalpakket

Bij ETT bieden we een totaalpakket aan om uw bedrijf te verduurzamen. Of het nu gaat om het verbeteren van uw energieprestaties, het verminderen van uw CO2-uitstoot of het verlagen van uw energiekosten, wij helpen u graag verder.

Neem gerust contact met ons op om te bespreken wat wij voor u kunnen betekenen.